Hilde prov Limburg

Het gloednieuwe masterplan ouderenzorg in Limburg werd op vrijdag 12 juni voorgesteld in het Provinciehuis.

Samen met 5 andere panelleden nam Hilde Bosmans deel aan een boeiend panelgesprek. Ze besprak de mogelijkheden die bestaan om de ouderenzorg in de toekomst kwaliteitsvol en betaalbaar te houden nu overheidssubsidies (VIPA) voor de bouw dreigen weg te vallen. Hilde Bosmans gaf tijdens haar betoog aan dat er wel degelijk leven is na VIPA, maar dat er creatief en innovatief dient nagedacht te worden over haalbaarheid en betaalbaarheid van zorgvastgoed.

Naast Hilde Bosmans namen ook Dirk Dewolf (Administrateur-generaal bij Vlaams agentschap Zorg en Gezondheid), Steven Mathei (Burgemeester Peer),Dominique Verté (prof KUL/VUB), Wouter Grommen (Coördinator Expertisecel Ouderenzorg) en Neree Claes (‎Voorzitter Wit-Gele Kruis Limburg) het woord.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 
Seniorenzorg die werkt

Lindbergh Consult helpt u met maatwerk in projectontwikkeling, beheer, aankoop en financiering van vastgoed maar ook bij het verbeteren van het rendement van uw exploitatie tot en met operationeel management. We nodigen u vrijblijvend uit voor een eerste kennismaking en helpen u graag bij het opzetten van goede seniorenzorg.