Happy Aging - Sillicon Valley

In oktober organiseert Happy Aging een studiereis naar Silicon Valley, USA.
Lindbergh Consult werd uitgenodigd om deel te nemen aan deze unieke ervaring, en op die manier kennis te maken met de uitzonderlijke start-up cultuur van San Francisco.
Het doel van de reis is om meer te weten te komen over de organisatie van ouderenzorg en de rol van de overheid, verzekeraars en andere stakeholders in ‘Healthy Aging’.

Met o.a. een bezoek aan Stanford University, het hoofdkantoor van Google, het woonzorgcentrum Brookdale en een meet-and-greet met talrijke Belgische en lokale ondernemers (i.s.m. BelCham) is het programma goedgevuld. Ook de ‘Aging 2.0. Conferentie’ – een wereldwijd innovatieplatform rond Aging – zullen we bezoeken. Wij kijken er alvast naar uit.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 
Seniorenzorg die werkt

Lindbergh Consult helpt u met maatwerk in projectontwikkeling, beheer, aankoop en financiering van vastgoed maar ook bij het verbeteren van het rendement van uw exploitatie tot en met operationeel management. We nodigen u vrijblijvend uit voor een eerste kennismaking en helpen u graag bij het opzetten van goede seniorenzorg.