We maken uw zorginvestering succesvol

 

De nieuwe senior wil zoveel mogelijk comfortabel, actief en waardig wonen. Hij wil regie voeren over zijn eigen leven. Speel actief in op het nieuwe gedrag van de actieve senior en ‘ontwikkel’ innovatieve zorgoplossingen met resultaat.

 

De nieuwe senior blijkt steeds vaker bereid zijn kapitaal vrij te maken door zijn woning te verkopen en om te schakelen naar een levensloopbestendige woonformule. Deze nieuwe behoefte is een kans voor zorgondernemers die durven innoveren.

 

 

Het snel veranderende gedrag van senioren en hun nieuwe wensen en behoeften is een opportuniteit voor u als zorgondernemer. Ontdek hoe u met innovatieve financieringsmethoden meer kunt doen met uw huidige zorgvastgoed.

Om een kwalitatief zorgproject te realiseren is er nood aan kapitaal en verantwoord financieel beheer. Om financiële middelen te verzamelen zijn er verschillende nieuwe financieringsmethoden beschikbaar. Lindbergh Consult zoekt en analyseert de juiste financieringsvorm die het meest geschikt is voor uw project.

Als u meer rendement wilt halen uit uw bedrijfshuisvesting, als u uw zorgvisie wilt vertalen in een renderende vastgoedstrategie met als doel de grip op uw zorgvastgoed te verbeten, helpen we u graag met een persoonlijk en maatwerk advies.

Voor de senior staat “regie voeren” over zijn/haar eigen leven centraal. Het bieden van ondersteuning in de zorg moet gericht zijn op zoveel mogelijk comfortabel, actief en waardig wonen. Wij helpen u graag met ‘dit gewone leven’ te vertalen in een passend zorgconcept

Er worden veel subsidies verleend aan zorgondernemers die vastgoed aankopen, uitbreiden, verbouwen of leasen of die uitrusting of apparatuur aankopen. Lindbergh Consult maakt u wegwijs en helpt u met de ingewikkelde aanvraagprocedures

 

De nieuwe senior wil regie voeren over zijn eigen leven. Lindbergh Consult levert innovatieve en creatieve oplossingen voor zorgondernemers die op zoek zijn naar nieuwe woonformules in de zorgsector.

 

klant cases

Obligatie met woonrecht

“Lindbergh Consult ontwierp een unieke formule waarbij het zorgproject werd gefinancierd door de toekomstige bewoners."
OCMW in Limburg

 
Audit

“Dankzij het advies van Lindbergh Consult konden we de efficiëntie van onze operationele processen gevoelig verbeteren.”
OCMW in Antwerpen

 
Merger & Acquisition

“Lindbergh Consult begeleidde ons van start tot finish tijdens het volledige verkoopstraject van ons woonzorgcentrum”.
OCMW in Antwerpen

 
Behoefteonderzoek

“Lindbergh Consult bood ons een antwoord op talloze vragen waarop we zelf nooit een antwoord hadden gevonden.”.
Vastgoed ontwikkelaar

 
Groei in zorg
bestendigen

“Lindbergh Consult bracht ons in contact met verschillende marktpartijen waarmee we ons project succesvol konden realiseren”
Private zorgondernemer

 
Uitbreiden woonzorgcentrum

“Lindbergh Consult identificeerde uitbreidingsalternatieven en stelde aan de hand van financiële modellen de meest geschikte optie voor.”
Private zorgondernemer

 
Ontwikkelen zorgboulevard van de toekomst

“Met haar kennis en expertise is Lindbergh Consult de ideale gesprekspartner om na te denken over zorginitiatieven voor de toekomst”
Private zorgondernemer

 
Algemene begeleiding

"Als ondernemer zonder ervaring in de zorgsector deden we beroep op de diensten van Lindbergh Consult. Zij leverden een totaaladvies waarmee we ons project succesvol realisereerden.”
Private zorgondernemer

 

Natuurlijk zijn we sterk in het leveren van zorgadvies! Dat doen we immers al jaren. Ook wij hebben slimme audit tools, bondige rapporten en toekomstige marktprognoses.
Maar er is geen standaard advies.

 

Ondernemen start met elkaar te vertrouwen. Daarom willen wij u ontmoeten en leren kennen. We willen weten wat uw ambitie is, welke uitdaging u wilt aangaan. We willen weten wat de behoeften van uw zorgklanten zijn.

 

zorgtafel

Zes ondernemers schuiven 'aan tafel' met zorgonderneemster Hilde Bosmans. Ze delen hun uitdaging, hun kennis en visie met slechts één doel; Optimalisatie van hun zorg.

zorg 2020

Lindbergh Consult interviewt zorgondernemers. We prikkelen hen met een stelling en zoeken naar hun toekomst bestendigde zorgvisie. Doet u mee?

Zorgespresso

We willen u oprecht ontmoeten en leren kennen. Nodig ons vrijblijvend uit voor een 'zorg espresso'. We garanderen dat we luisteren naar uw vragen!