waarom wij resultaten halen die werken

Hilde Bosmans
Hilde Bosmans
Founder
Lindbergh Consult ontstond in 2010 uit moedermaatschappij Life Plan bvba, die zich sinds 1983 voornamelijk specialiseert in pensioen- en vermogensplanning. Hilde Bosmans en haar team van Lindbergh Consult staan voor kennis en ervaring van consulting activiteiten in de zorg- en seniorensector in de ruime zin van het woord.
 

De naam Lindbergh Consult verwijst naar onze ambitie als onderneming een pioniersrol te vervullen in het segment van de kwalitatieve zorgsector. Net als de legendarische piloot Charles Lindbergh zijn grenzen verlegde in de wereld van de luchtvaart, willen wij onze klanten steeds creatieve oplossingen en vernieuwende ideeën “op maat” aanreiken.

Verder staat voor Lindbergh Consult het belang van de senior, die recht heeft op kwaliteitsvolle en betaalbare zorg, centraal. Warmte en menselijkheid zijn twee kernwoorden die Lindbergh Consult deelt met de werken van de Duitse fotograaf Peter Lindbergh, die gelaatsuitdrukkingen van bekende en minder bekende mensen op unieke wijze op de gevoelige plaat vastlegt/vereeuwigt.

 
Voor wie we werken

openbare besturen zoals OCMW's
gemeenten, provincies en ministeries
exploitanten van ziekenhuizen, ouderen- en thuizorg in (social-)profit sector
vastgoedontwikkelaars en investeerders in zorg, welzijn en vastgoed

 

Lindbergh Consult heeft ons geholpen met de financiering van ons nieuwe OCMW gebouw

Lindbergh Consult was de cruciale 'verbinding' in ons bouwproject voor provincie Limburg

Lindbergh Consult was ontbrekende schakel in ontwikkelteam Zorgboulevard