Hilde ontmoet 6 zorgondernemers

zorgvernieuwing die echt werkt.
De ‘zorgtafel’ nodigt zorgondernemers uit die hun business reeds enkele jaren succesvol hebben geleid, maar nu voor een vernieuwingsslag staan en op zoek zijn naar vernieuwende zorginnovatie.”
Hilde Bosmans modereert
Zes zorgondernemers, zes ontmoetingen, één moderator; Hilde Bosmans nodigt u ‘bij haar thuis’ uit om met u te praten over zorginnovatie en -optimalisatie. Zij deelt haar kennis en prikkelt u met stellingen van uw (toekomstige) klanten.”
Leer van ervaringen van anderen
Betaalbare mensgerichte zorg is een uitdaging voor ons allen. Deel jouw kennis in dit gezamenlijke initiatief. Leer van ervaringen, meningen en visies van anderen om jouw zorgbusiness toekomstbestendig te maken.”
Durven delen is verbinden

Hilde Bosmans daagt ‘zorgvernieuwers’ uit om hun idee of visie met elkaar te delen. De ‘Lindbergh zorgtafel’ biedt zorgvernieuwers een podium en een kans om hun ervaringen en hun vernieuwingsvoorstellen op hun vakgebied te ‘toetsen’ en aan te scherpen.

 
zorg voor innoveren

De ‘zorgtafel’ sessies versnellen de innovatie en groei van uw onderneming op een zeer compacte manier. Grijp deze ultieme kans om een podium te krijgen voor uw visie op zorginnovatie! De sessies zijn gericht op het daadwerkelijk realiseren van veranderingen in de zorg.”

 

maandelijkse zorgmonitor

 • Nieuwe senioren zijn kritische 'zorginkopers'

  85%
 • Op zorg en welzijn kun je niet bezuinigen

  85%
 • Je maakt alleen gebruik van zorg omdat het moet.
  Niet omdat het kan

  55%

abonneer je op onze maandelijkse gratis 'zorgmonitor'

 
Podium voor zorgvernieuwers

Laten we onze krachten bundelen in dit gezamenlijke initiatief. Zorg voor innoveren is een uitdaging van ons allen. Ben je zorgondernemer, projectontwikkelaar, bouwheer of beleidsverantwoordelijke en sta je te popelen om aan te schuiven aan onze ‘zorgtafel’, dan ben je van harte welkom.