IMG_2842

Tijdens de laatste week van januari bracht Hilde Bosmans samen met tal van andere Vlaamse ondernemers een bezoek aan de Arab Health Exhibition & Congress in Dubai, de op één na grootste gezondheidsbeurs ter wereld. Ook Vlaams minister van Welzijn en Gezondheid, Jo Vandeurzen en Limburgs gouverneur Herman Reynders tekenden er present.

Voor Hilde Bosmans werd de trip naar de de Arab Health Exhibition & Congress, die nota bene aan zijn 40ste editie toe was, een bijzonder boeiende en leerrijke ervaring. Samen met de Vlaamse delegatie maakte zij er kennis met de laatste revoluties en trends uit de zorgsector. De beurs leende zich bovendien ook als een uitstekende locatie voor het leggen van contacten met zorgactoren uit binnen- en buitenland.

Een reportage van TV Limburg over de Arab Health in Dubai kan u bekijken via onderstaande links:

http://www.tvl.be/nl/2015-01-29/limburgse-medische-bedrijven-sluiten-deals-in-dubai/#.VM9QDcZLMlQ

http://www.tvl.be/nl/2015-01-30/limburgse-ondernemers-in-zorgeconomie-boeken-succes-in-dubai/#.VM9QUcZLMlQ


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

 
Seniorenzorg die werkt

Lindbergh Consult helpt u met maatwerk in projectontwikkeling, beheer, aankoop en financiering van vastgoed maar ook bij het verbeteren van het rendement van uw exploitatie tot en met operationeel management. We nodigen u vrijblijvend uit voor een eerste kennismaking en helpen u graag bij het opzetten van goede seniorenzorg.